Responsive Ad Slot

blog

iPhone Hızlandırma Rehberi (PC – Bakım & Onarım Programı

15 Eylül 2022 Perşembe

/ by Keyifli Lezzetler

 iPhone Hızlandırma Rehberi (PC – Bakım & Onarım Programı)

iphone-hizlandirma-blacstartrekcom

İPhone'u kullanan herkese selamlar.. Bu yazıda, internetin derinliklerinde unutulmuş bir program olan PhoneClean hakkında konuşacağım. Android işletim sistemi cihazlarında, sistem dosyalarına dışarıdan kolayca erişilebilir. Ancak, iOS yazılım kullanıcıları ve uygulamaları için dosyalara ve dizinlere sınırlı erişime sahip iPhone'lar. Sonuç olarak, Clean Master tarzı uygulamalar iPhone'da üretilemez. Bu noktada Windows = iOS , Linux = Android benzetmesini yapabiliriz. Android Telefonlar daha özgür bir sisteme ve yazılıma sahiptir. App Store'da şu anda mevcut olan hiçbir uygulama bir bakım – onarım olarak hareket edemez, bir şişirme olarak adlandırılabilir.

Photoclean, gereksiz dosyaları süpürme, fotoğrafları boyuta göre sıkıştırma ve çerezleri temizleme gibi işlevleri gerçekten sağlayan tek programdır. Artık 16 GB belleğe sahip telefonlarınızda bile depolama sorunları yaşamayacaksınız. İlgili program, kötü amaçlı yazılımları sisteminizden silerek telefonunuzu da hızlandıracaktır.

Dosya Adı: Phone Clean

Dosya boyutu: 1.0 MB

Virüs taraması: temiz (Avast tarafından gerçekleştirilir)))

Lisans: Ücretsiz

Desteklenen İşletim Sistemleri: Windows XP, Vista, 7, 8 ve 10 ve Mac OS X 10.7 – 10.11 uyumlu

İndirme linki : https://www.imobie.com/phoneclean/download.htm (resmi web sitesi var!)

Programın kurulumu ve kullanımı çok kolaydır. Iphone telefon USB üzerinden bilgisayara bağlanır. Program daha sonra başlatılır ve tarama düğmesine basılır. Program çalışmak için. NET Framework 4 ve itunes'a ihtiyacı var.


Hiç yorum yok

Kaçırmayın
© all rights reserved
made with by templateszoo