Responsive Ad Slot

blog
teknoloji haberleri,en son teknoloji haberleri,yeni teknoloji haberleri,TEKNOLOJİ,mobil teknoloji haberleri,iptv nedir,

13 Eylül 2022 Salı

/ by Keyifli Lezzetler

İPTV Nedir?

iptv nedir, TEKNOLOJİ, teknoloji haberleri, en son teknoloji haberleri, mobil teknoloji haberleri, yeni teknoloji haberleri,

PTV, İnternet protokolü üzerinden görüntü ve ses aktarımı sağlamaya yarayan araçtır. Dünya'da ki bütün Televizyon kuruluşları IP Video Server kullanarak Internet üzerinden kendi yayınlarının izlenebilmesini bu şekilde sağlamışlardır.
IPTV kısaltmasındaki TV, televizyon anlamına gelir. Yayın, internet üzerinden şifrelenmiş ve gönderilen internet TV programlamasını (“ İnternet Protokol Televizyonu ”) tanımlarlar .
Bu geniş bant ağ dağıtım hizmeti protokolünün mimarisini daha iyi anlamak için, TV yayın pazarının internet olmadan nasıl çalıştığı hakkında bir şeyler bilmeniz gerekir.
Bildiğimiz "kablosuz", uydu çanağı ağları ve  kablolu ağ televizyon yayıncıları çoğunlukla yerel yerleşim izleyicilerine analog ses ve video yayını yapar. Televizyon cihazları bu sinyalleri alır ve izleyiciler yayınlananları izlemekle sınırlıdır.

IPTV Yasal mı?

IPTV, standart geniş bant internet bağlantınız üzerinden kaliteli ses ve video sunar. Web erişimi için kablo veya uydu anteni bağlantısı kullanmak gerekmez, Internet TV sinyallerinizi taşıyan bağlantıdan bağımsız olarak alır. Iptv yasal yollardan üyelik olarak alırsanız yasaldır.

Hiç yorum yok

Kaçırmayın
© all rights reserved
made with by templateszoo