Responsive Ad Slot

blog

İnstagram Çok Beğendiğiniz Bir Kızı Nasıl Tavlarsınız ?

15 Eylül 2022 Perşembe

/ by Keyifli Lezzetler

İnstagram Çok Beğendiğiniz Bir Kızı  Nasıl Tavlarsınız ?


Merhaba arkadaşlar sizler için bir kadın arkadaşımıza instagram da kız nasıl tavlanır sorduk ve tavsiye istedik arkadaşımızın bize tavsiyesi ;

Mesela şunu yapmayın arkadaşlar kızları ekleyip anında mesaj;napysn,naslsn vs

Sana ne be salak diyesim geliyor.Öyle anında mesaj  yazan tiplere daha profile bile bakmamışımdır, nefes alsın yeter mantığı ile önüne gelen kıza yazıyordur. Ya da slm, sa fln aslaaaaa yazmamak lazım.

Hatta bir kızı cidden beğendiysen uzun süre sessizce sadece takip etmelisin kız artık yazsın diye bir beklentiye girmeli.

Sonra hemen de açılmadan cool tarzda arada Bi azar azar yazmalısın ki meşgul sansın bence,ve şuana kadar ben ve çevremde ki arkadaşlarım biraz salakmışız gibime geliyor şuandan itibaren bu şeyi böyle yapamız lazım arkadaşlar.

Sana şunu da diyim işte yazmadedgm mesajlara atlayan kızlar da, yolludur 🤭 afedersin, ondan bir nane olmaz.Ayrıca Bir kızı eklediniz madem, takip ettiğiniz kişilere kızlar illa ki bakar uzun bir kız listesi ile karsılasırsa etiketi yersiniz diyor kadın arkadaşımız.Öylese bizde erkek milleti olarak herkesi ekleyip de abazan vs vs  etiketi yemeyiceğiz arkadaşlar bir tane ekleyip pusucaz abazanlık yapmaya gerek yok beyler.

Son olarak da  bunu Kadın arkadaşımız diyor ki yayın bunu kendi aranızda artık blackstartrekcom azıcık akıllanın erkek milleti olarak😅🤣...




Hiç yorum yok

Kaçırmayın
© all rights reserved
made with by templateszoo